Ustanovitelji in zaposleni

Mateja Peršolja

Strokovni vodja inštituta, svetovalka in coachinja 

Neustavljiva, prodorna, vizionarka, ki je z optimizmom, srčnostjo in idejami vedno korak pred drugimi z namenom povezovanja in bogatenja kvalitete življenja vseh.

Nataša Lenarčič

Predavateljica, svetovalka in coachinja

Strastna, srčna in navdihujoča učiteljica je vir navdiha in zgled dobrih odnosov v inštitutu, v razredu in na šolah, kjer predava, vodi seminarje in delavnice.

Žiga Goltes

Direktor in coach

Z mirnostjo, veseljem in lahkotnostjo ustvarja ravnovesje v delovanju inštituta. Je strokovnjak za marketing, organizator dogodkov in coach. Predan je doprinosu za mlade, skupnost in boljši svet. 

Luka Kropivšek, dr. med.

Vodja projektov in koordinator

Strokovnjak različnih področij: doktor medicine, coach, hipnoterapevt, poliglot, navdušenec nad marketingom in še vedno željan novih znanj. Ni področja, ki ga ne bi obvladal ali se bil pripravljen naučiti, zato je nepogrešljiv član inštituta.

Nathan Kočar

Vodja pisarne in oblikovalec multimedije

Spretno in natančno vzdržuje red, učinkovito komunicira in se hitro uči. Njegova strast do multimedije se odraža v kakovostnem ustvarjanju video vsebin.

Vodje skupin in strokovni sodelavci

Luka Lavrin 

Profesor angleškega jezika, navdušen nad učenjem, poučevanjem, glasbo in tehnologijo, vodja intervizijske skupine za angleščino. 

Kristina Ferel

Profesorica razrednega pouka, inovatorka, vodja seminarjev, supervizij, vodja intervizijske skupine za drugo triletje in plesalka.

Maja Pur Tretjak

Profesorica razrednega pouka, inovativna in strastna učiteljica v prvem triletju, vodja intervizijske skupine za prvo triletje, vodja supervizij in pevka.

Maja Trojner Besedić

Profesorica razrednega pouka, vodja intervizijske skupine za drugo triletje. S toplino, predanostjo vodi skupino in razred v katerem poučuje. V vsak prispevek vloži ogromno dela in priprav, saj je le naboljše dovolj dobro za tisto, čemur je predana.

Lidija Jug

Profesorica matematike, kreativna in inovativna učiteljica, vodja razvojne skupine na šoli in članica razvojne skupine na Zavodu za šolstvo, vodja intervizijske skupine za matematiko.

Vesna Godler

Profesorica razrednega pouka, srčna in inovativna učiteljica v prvem triletju, vodja intervizijske skupine za prvo triletje in kreativna ljubiteljica ročnih del.

Ana Canzutti

Profesorica matematike, strastna, srčna učiteljica, ustvarjalka vsebin (matematičnih video posnetkov), članica razvojne skupine na Zavodu za šolstvo, vodja intervizijske skupine za matematiko.

Nina Poljanšek

Profesorica kemije, ki ji nikoli ne zmanjka časa in idej za zanimiv pouk, srčna učiteljica, vodja projektov, vodja intervizijske skupine za kemijo.

Valentina Batagelj

Profesorica angleškega jezika, ki ji je poklic poslanstvo. Učiteljica in učenka, ljubiteljica sodobne tehnologije, ki podpira uporabo le-te v podporo kakovosti učenja. Njena predanost za otroke in kakovostno šolo se kaže tudi v skrbi za povezanost, vključenost in dobre odnose z učenci. Verjame v vsakega posameznika in zna opaziti čemu je predan.

Sonja Najman Vedenik

Profesorica kemije, članica skupine za prenovo učnih načrtov, strastna in predana učenju in poučevanju ter vodja intervizijske skupine za kemijo.