Pogosta vprašanja

Plačilo za vse storitve lahko izvedete s plačilno (debetno, MasterCard, Visa ...) kartico ali z nakazilom na tekoči račun inštituta. Za plačila preko zavodov vam izstavimo e-račun.

Popusti in kuponi za nakup webinarjev veljajo tako za individualna plačila, kot tudi za zavode (preko e-računa).

Nakup brezplačnih posnetkov webinarjev: Webinarje, ki so brezplačni (0 €) "kupite", kot ostale webinarje, preko trgovine, le da je plačilo 0 €. Uporaba plačilne kartice ni potrebna. 

Nakup posnetkov webinarjev in tečajev: Udeleženci si pred nakupom posnetka webinarja ali tečaja lahko ogledajo program webinarja ali tačaja ter posnetke, ki so na voljo za predogled. 

Tečaji nima omejitve časa. 

Zagotovo vam bodo posnetki webinarjev na voljo najmanj eno leto oz. do prekinitve plačila članarine za skupnosti, če so vam posnetki webinarjev dostopni ob plačilu članarine v skupnosti.

V kolikor ste zakupili posamezni webinar, dostop do posnetka nima omejitve časa.

Članstvo v skupnostih lahko zakupite za eno leto (od septembra do septembra). Račun se izda v enkratnem znesku za celoletno naročnino. 

Šole imajo v okviru ponudb paketov popuste za večje količine.

Za vsak ogledan posnetek ali opravljen tečaj prejmete potrdilo o udeležbi na webinarju ali tečaju. 

Za pridobitev certifikata boste morali odgovoriti na vprašanje. Ko odgovorite na vpršanje, prejmete potrdilo avtomatsko na e-naslov, ki ste ga vpisali ob prijavi v platformo.

Program tečaja ali webinarja, ki ga morate priložiti potrdilu o udeležbi, je dostopen v samem tečaju. Program si shranite in/ali natisnite.

Za ogled tečaja ali posnetka webinarja je potrebna registracija s podatki: ime, priimek, e-naslov, naslov in podatek o plačniku (ime zavoda, naslov, davčna), za primer, če bo npr. šola plačala nakup. 

Ko si pogledate posamezno poglavje ali video znotraj tečaja, sami označite (kliknite na krogec, da se pojavi zelena kljukica), da ste zaključili posamezni del tečaja. Tako boste imeli pregled nad napredovanjem v tečaju ali webinarju. V kolikor so povsod označene zelene kljukice, kaže, da je tečaj oz. webinar zaključen, sicer pa ne.

  • Vse brezplačne produkte lahko najdete na spletni strani: https://begrejt.si/slides/all/tag/brezplacno-13.
  • Kdor še nima odprtega računa, naj najprej klikne v desnem zgornjem kotu gumb Registracija. Registrirajte se tako, da vpišite vaše podatke in si odprite profil.
  • Ko ste registrirani izberite želeni produkt. Kliknite na možnost "Kupi takoj", "Zaključi nakup" ali "Nadaljuj na blagajno".
  • Če imate naročilnico, vnesite ustrezne podatke. Če želite sporočiti kaj dodatnega, lahko to storite v tem koraku. Nato kliknite gumb "Naslednji" (spodaj desno).

  • Preverite, ali je naslov za račun pravilen. Nato si preberite pravila in pogoje s klikom na besedilo. Če se strinjate s pravili in pogoji, označite polje "Strinjam se". Nato kliknite gumb "Potrdi naročilo".

  • Sledi preusmeritev na potrditveni zaslon naročila, do katerega lahko kadarkoli dostopate preko "Moj račun" in "Prodajni nalogi".

  • Vaše spletne tečaje in seminarje najdete preko ''Moj račun'' in nato ''Vaši spletni tečaji in spletni seminarji''.