Podpora ravnateljem

Predstavljamo prilagojeno spletno podporo, ki jo nudi BeGrejt inštitut za razvoj vaše šole. Naša vizija je ustvariti okolje, kjer učitelji, vzgojitelji, ravnatelji in učenci rastejo skupaj ter soustvarjajo vrhunsko izobraževalno izkušnjo. Naša spletna platforma je oblikovana z mislijo na vaše potrebe, saj vam omogoča enostaven dostop do izjemnih pedagoških virov in strokovnih storitev. Skupaj z vami gradimo izobraževalno okolje, ki bo navdihnilo vaše učitelje ter prispevalo k uspešnemu razvoju vaše šole.

Naša ponudba:

  1. Podpora učiteljem pri poučevanju: Naši programi se osredotočajo na inovativne pedagoške pristope za proces preobrazbe šole, kot so vidno učenje, formativno spremljanje znanja in teorija izbire, NLP ... Nudimo širok nabor izobraževalnih storitev, vključno s spletnimi tečaji, delavnicami, coachingom in individualnim svetovanjem, ki bodo pomagali vašim učiteljem razviti strokovne veščine ter razumeti, kako njihovo delo vpliva na življenja učencev. 
  2. Bogata zbirka izobraževalnih virov: Na naši spletni platformi boste imeli dostop do širokega nabora ekskluzivnih blogov, gradiv, primerov prakse in video vsebin. Ti viri bodo obogatili strokovno znanje vaših učiteljev ter jim pomagali pri razvoju inovativnih pristopov pri poučevanju.
  3. Interaktivni forum za izmenjavo: Na forumu boste lahko izmenjali ideje, izkušnje in rešitve s kolegi ravnatelji ter učitelji iz različnih šol. Spodbujamo sodelovanje, mreženje ter soustvarjanje bogatega učnega okolja, ki vas bo navdihovalo pri vašem delu.
  4. Začetni tečaji in seminarji: Za pridobitev osnovnih znanj in sezanitev s ključnimi elementi podpore učenju in odnosom so na voljo začetni tečaji (na daljavo) in seminarji v živo, pri vas na šoli.
  5. Mesečni klici podpore, intervizijska srečanja in supervizije: Naši strokovnjaki bodo redno organizirali mesečne klice podpore za člane skupnosti, intervizijska srečanja, kjer boste lahko postavljali vprašanja, delili svoje izkušnje ter prejemali povratne informacije in nasvete za uspešno vodenje šole. V kolikor si želite take podpore pri vas na šoli, potem imate na voljo supervizijska srečanja ali seminarje.
  6. Ekskluzivni webinarji: Redno bomo organizirali webinarje o najnovejših pedagoških pristopih, vodenju šole, razvoju učiteljev ter še več. Vaši učitelji bodo imeli priložnost sodelovati v interaktivnih webinarjih in pridobiti dragocena znanja. 
  7. S članstvom v skupnosti, so vam in vašim učiteljem v ugodnih paketih dosegljivi vsi posnetki preteklih webinarjev in novi webinarji, za dve kavi na mesec oz. za četrtino vrednosti cen vseh webinarjev.
  8. Individualno svetovanje: V dobi hitrih sprememb in novih izzivov se zavedamo potrebe po prilagajanju z novimi pristopi. Naši strokovnjaki vam bodo nudili strokovno svetovanje pri preoblikovanju in optimizaciji izobraževalnih procesov, implementaciji novih metod poučevanja ter ustvarjanju okolja, ki spodbuja celosten razvoj učencev. Skupaj bomo iskali rešitve, ki bodo podprle vašo vizijo in cilje razvoja vaše šole. 
1. leto

ZAČETNI SEMINAR

2 do 3 SUPERVIZIJSKA SREČANJA

Detekcija močnih področij in področji za izboljšave.

Ustvarjanje podpornega okolja za rast in razvoj učiteljev in učencev.

Skupnost učiteljev+
2. leto

Mreženje znanja, povezovanje in implementacija.

Skupnost učiteljev+

3. leto

3 SUPERVIZIJSKA SREČANJA

Razvoj veščin, načela učenja in delovanja šole.

Skupnost učiteljev+

Za vas lahko pripravimo prilagodljiv paket z dodatnimi popusti, ki se lahko prilagodi potrebam in ciljem vaše šole. Skupaj bomo gradili močno izobraževalno skupnost, ki bo prispevala k izboljšanju kakovosti izobraževanja in rasti vaše šole. 


Pridružite se brezplačni INTERVIZIJSKI SKUPINI RAVNATELJEV, kjer si izmenjujejo izkušnje o podpori razvoja učiteljev.


Veselimo se priložnosti za sodelovanje z vami in vašo šolo.

Za več informacij nas kontaktirajte: