Učiteljska skupnost+ (mojstrski)

Mojstrski paket naše učiteljske skupnosti je namenjen predanim in ambicioznim učiteljem, vzgojiteljem in profesorjem, ki si želijo še več izpopolnjevanja in strokovne rasti. S tem paketom ponujamo vse prednosti osnovnega paketa, obogatene z dodatnimi vsebinami, ki bodo omogočile članom še bolj poglobljeno in napredno učno izkušnjo.


 

Mojstrski paket vključuje vse, kar je na voljo v osnovnem paketu:

 1. Osebni profil: Vsak član ima svoj osebni profil, kjer lahko predstavi svoje strokovne izkušnje in dosežke ter se poveže z drugimi člani skupnosti.

 2. Forum: Dostop do zaprtega foruma, kjer lahko člani aktivno sodelujete in izmenjujete znanje, izkušnje ter ideje.

 3. Dostop do ekskluzivnih blogov in gradiv: Mesečno boste člani prejemali ekskluzivne vsebine, ki jih pripravljajo izkušeni praktiki in pedagoški strokovnjaki.

 4. Delitev gradiv: Člani lahko delite lastna gradiva, kot so učni načrti, priprave, učni listi, merila za (samo)vrednotenje in spremljanje znanja, projekti in drugi uporabni viri.

 5. Mesečni klic podporeEnkrat na mesec bomo organizirali skupinski video klic podpore, kjer boste člani imeli priložnost postaviti vprašanja, deliti svoje izkušnje in prakso ter prejemati povratne informacije od izkušenih supervizorjev. Ta interaktivni klic bo spodbujal strokovno rast ter omogočal članom pridobivanje novih vpogledov in rešitev. Srečanja bodo organizirana na daljavo, v trajanju 60 minut. Vodila jih bo Mateja Peršolja z gostiUdeležba na klicih podpore ni obvezna. Srečanja ne bodo posneta.

Termini video klicev: 

 1. Srečanje 23. 9. 2024 ob 19.00, ponedeljek.
 2. Srečanje 17. 10. 2024 ob 19.00, četrtek.
 3. Srečanje 19. 11. 2024 ob 19.00, torek.
 4. Srečanje 11. 12. 2024 ob 18.00, sreda.
 5. Srečanje 6. 1. 2025 ob 18.00, ponedeljek.
 6. Srečanje 13. 2. 2025 ob 18.00, četrtek.
 7. Srečanje 11. 3. 2025 ob 19.00, torek.
 8. Srečanje 23. 4. 2025 ob 19.00, sreda.
 9. Srečanje 7. 5. 2025 ob 19.00, sreda.
 • Obvestilo, povezavo in opomnik za srečanje prejmete po e-pošti.

Učitelji prejmejo za sodelovanje potrdilo o udeležbi (0,5 točke, 8 ur izobraževanja). V primeru, da boste na srečanjih skupnosti imeli za udeležence predstavitev primera iz prakse, prejmete tudi potrdilo za to (2 točki). 

Poleg tega vključuje mojstrski paket tudi ekskluziven dostop do bogate zbirke posnetkov vseh preteklih webinarjev v vrednosti več kot 400 €. To je izjemna priložnost, da člani pridobite vpogled v različne teme ter najdete navdih v izkušnjah drugih kolegov in strokovnjakov.

V paketu so prav tako vključeni novi webinarji v vrednosti več kot 200 €, ki bodo potekali redno in bodo osredotočeni na najnovejše trende, pristope in izzive v izobraževanju. To omogoča članom, da ostanete vedno na tekočem s spremembami in inovacijami v pedagoški praksi ter nenehno nadgrajujete svoje znanje.

Mojstrski paket je namenjen tistim, ki si želite doseči višje cilje in se zavezati k stalnemu izpopolnjevanju ter izboljševanju svojega strokovnega znanja. Vključitev v ta paket pomeni, da postanete del izjemne skupnosti učiteljev, ki si prizadevajo za odličnost in izjemnost pri poučevanju ter prispevajo k napredku izobraževanja v Sloveniji. Pridružite se nam v mojstrskem paketu in odkrijte močno podporo, navdih in znanje, ki vam bo pomagalo doseči vaše najvišje potenciale!

Nakup velja do konca šolskega leta 2024/25.


Osnovni paket


 61 .00
/leto

 • Osebni profil
 • Forumi
 • Delitev gradiv
 • Ekskluzivni blogi in primeri gradiv
 • Mesečni klic podpore


Mojstrski paket
(najpogostejša izbira)

244 .00
/leto

akcijska cena

122.00​ 

/leto

 • Osebni profil
 • Forumi
 • Delitev gradiv
 • Ekskluzivni blogi in primeri gradiv
 • Mesečni klic podpore
 • Brezplačen dostop do vseh posnetkov webinarjev
  (skupna vrednost več kot 400 €)
 • Brezplačna udeležba na vseh novih webinarjih
  (skupna vrednost več kot 200 €)