Učiteljska skupnost (osnovni)

Namen naše učiteljske skupnosti je povezati in podpreti vas - slovenske učitelje, vzgojitelje in profesorje. Želimo ustvariti skupnost, kjer si lahko med seboj izmenjate znanje, izkušnje in ideje za izboljšanje kakovosti pouka in vzgoje. Skupnost je namenjena spodbujanju sodelovanja, mreženju ter soustvarjanju bogatega učnega okolja, ki vas bo navdihovalo pri vašem delu in prispevalo k pozitivnemu razvoju in rasti vseh nas.

 Več o skupnostih


Osnovni paket je zasnovan z mislijo na zagotavljanje temeljnih virov in podpore za strokovni razvoj. S tem paketom želimo omogočiti članom, da se povežete, izmenjate ideje ter razvijate svoje strokovno znanje skozi posebno izobraževalno izkušnjo.


Osnovni paket vključuje:

​1. Osebni profil: Vsak član skupnosti bo imel možnost ustvariti osebni profil, kjer bo lahko predstavili svoje strokovne ​izkušnje, interese in dosežke. Ta profil vam bo omogočal, da se med seboj lažje spoznate in vzpostavite povezave z drugimi učitelji.

2. Forum: Člani boste imeli dostop do zaprtega foruma, kjer boste lahko aktivno sodelovali in izmenjevali znanje, izkušnje ter ideje. To bo prostor za postavljanje vprašanj, deljenje rešitev za izzive pri vzgoji in poučevanju ter za spodbujanje sodelovanja med vsemi člani skupnosti.

3. Dostop do ekskluzivnih blogov in gradiv: Vsak mesec bomo članom ponudili ekskluzivne vsebine v obliki blogov, člankov in gradiv, ki bodo osredotočeni na različna pedagoška področja in pristope. Te vsebine bodo izdelane s strani izkušenih pedagoških praktikov in strokovnjakov ter bodo namenjene spodbujanju kreativnosti in inovativnosti pri poučevanju.

4. Delitev gradiv: Člani boste imeli možnost deliti lastna gradiva, kot so učni načrti, učni listi, merila, projekti in druge uporabne vsebine. To bo omogočilo bogatitev skupnosti z raznolikimi idejami ter olajšalo pridobivanje kakovostnih gradiv za učenje in poučevanje.

5. Mesečni klic podpore: Enkrat na mesec bomo organizirali skupinski video klic podpore, kjer boste člani imeli priložnost postaviti vprašanja, deliti svoje izkušnje in prakso ter prejemati povratne informacije od izkušenih supervizorjev. Ta interaktivni klic bo spodbujal strokovno rast ter omogočal članom pridobivanje novih vpogledov in rešitev. Srečanja bodo organizirana na daljavo, v trajanju 60 minut. Vodila jih bo Mateja Peršolja z gostiUdeležba na klicih podpore ni obvezna. Srečanja ne bodo posneta.


Naroči se

Termini video klicev:

 1. Srečanje 23. 9. 2024 ob 19.00, ponedeljek.
 2. Srečanje 17. 10. 2024 ob 19.00, četrtek.
 3. Srečanje 19. 11. 2024 ob 19.00, torek.
 4. Srečanje 11. 12. 2024 ob 18.00, sreda.
 5. Srečanje 6. 1. 2025 ob 18.00, ponedeljek.
 6. Srečanje 13. 2. 2025 ob 18.00, četrtek.
 7. Srečanje 11. 3. 2025 ob 19.00, torek.
 8. Srečanje 23. 4. 2025 ob 19.00, sreda.
 9. Srečanje 7. 5. 2025 ob 19.00, sreda.

Obvestilo, povezavo in opomnik za srečanje prejmete po e-pošti.

Učitelji prejmejo za sodelovanje potrdilo o udeležbi (0,5 točke, 8 ur izobraževanja). V primeru, da boste na srečanjih skupnosti imeli za udeležence predstavitev primera iz prakse, prejmete tudi potrdilo za to (2 točki).

Z osnovnim paketom želimo zagotoviti, da boste člani naše učiteljske skupnosti imeli  podporo za svoj strokovni razvoj ter za soustvarjanje pozitivnega učnega okolja za svoje učence. To je priložnost, da postanete del skupnosti, ki verjame v moč sodelovanja, učenja in rasti ter si prizadeva za izboljšanje kakovosti izobraževanja v Sloveniji. Pridružite se nam in skupaj gradimo boljše jutri za vse generacije!

Nakup velja do konca šolskega leta 2024/25.Osnovni paket


61 .00
/leto

 • Osebni profil
 • Forumi
 • Delitev gradiv
 • Ekskluzivni blogi in primeri gradiv
 • Mesečni klic podpore


Mojstrski paket
(najpogostejša izbira)

244 .00
/leto

akcijska cena

122.00​ 

/leto

 • Osebni profil
 • Forumi
 • Delitev gradiv
 • Ekskluzivni blogi in primeri gradiv
 • Mesečni klic podpore
 • Brezplačen dostop do vseh posnetkov webinarjev
  (skupna vrednost več kot 400 €)
 • Brezplačna udeležba na vseh novih webinarjih
  (skupna vrednost več kot 200 €)