Prispevajte vaš primer

Vabimo vas k sodelovanju pri soustvarjanju bogatega učnega okolja, ki temelji na izmenjavi izkušenj, znanja in praks. Vaša strokovnost in praksa sta neprecenljiva vira navdiha za celotno skupnost učiteljev, vzgojiteljev in pedagogov.

Povabimo vas, da delite svoje primere iz prakse, ki so se izkazali za učinkovite in inovativne. Vaše izkušnje lahko pomagajo drugim učiteljem razširiti obzorja ter spodbudijo k razmišljanju o novih pristopih in metodah poučevanja.

Morda imate zgodbo o tem, kako ste uspešno prilagodili pouk različnim učencem, kako ste vzpostavili spodbudno učno okolje ali kako ste motivirali učence za samostojno učenje. Vaš primer lahko pomaga drugim učiteljem premagati izzive, s katerimi se srečujejo v svoji pedagoški praksi.

Vaš prispevek je lahko v obliki članka, videa ali druge ustrezne medijske oblike. Vaši primeri bodo objavljeni na naši platformi, kjer bodo dosegljivi širši skupnosti učiteljev, ki se želijo nenehno izboljševati in rasti.

Vaša udeležba bo obogatila našo skupnost in omogočila, da se vsi skupaj učimo in rastemo. S skupnim deljenjem znanja bomo ustvarili močno mrežo učiteljev, ki si prizadevajo za izboljšanje kakovosti pouka ter ustvarjanje navdihujočega učnega okolja za vse učence.

Prosimo, da vaš primer iz prakse pošljete na naš naslov, na spodnjem obrazcuPriložite​ kratek opis, Word datoteko in par fotografij. Primer bomo pogledali in vas kontaktirali. Dobili boste povratno informacijo. Video posnetke boste poslali naknadno. 

Veselimo se vaših prispevkov in se vam že vnaprej zahvaljujemo za vašo podporo pri soustvarjanju vrhunskega izobraževalnega okolja.


Zahvaljujemo se vam za vaš prispevek

Naša ekipa vam bo v najkrajšem možnem času poslala povratno sporočilo.
V primeru objave vašega primera iz prakse, vas bomo o tem obvestili in vam poseredovali povezavo do primera.