Namen skupnosti

Namen naše učiteljske skupnosti je povezati in podpreti vas - slovenske učitelje, vzgojitelje in profesorje. Želimo ustvariti skupnost, kjer si lahko med seboj izmenjate znanje, izkušnje in ideje za izboljšanje kakovosti pouka in vzgoje. Skupnost je namenjena spodbujanju sodelovanja, mreženju ter soustvarjanju bogatega učnega okolja, ki vas bo navdihovalo pri vašem delu in prispevalo k pozitivnemu razvoju in rasti vseh nas.Naši glavni cilji v skupnosti vključujejo:

  1. Podpora in povezovanje: Omogočamo vam, da se povežete s kolegi učitelji in izmenjate ideje ter rešitve za različne izzive, s katerimi se srečujete pri poučevanju in vzgoji.

  2. Izmenjava znanja in izkušenj: Imate dostop do ekskluzivnih vsebin, blogov, primerov prakse in gradiv, ki bodo obogatili vaše strokovno znanje ter vam pomagali pri razvijanju inovativnih pristopov pri delu z učenci.

  3. Strokovna rast: Nudimo vam mesečne klice podpore, kjer lahko postavljate vprašanja, delite svojo odlično prakso ter prejemate povratne informacije od izkušenih supervizorjev. S tem spodbujamo stalno učenje in strokovni razvoj vas učiteljev.

  4. Ustvarjanje pozitivnega učnega okolja: Trudimo se za ustvarjanje spodbudnega učnega okolja, ki vas navdihuje in omogoča pozitiven vpliv na vaše učence in mlade, da se razvijajo in rastejo v samozavestne, radovedne in uspešne posameznike.

  5. Osebna rast: V naši učiteljski skupnosti dajemo poseben poudarek tudi na vašo osebno rast in razvoj. Verjamemo, da je osebna rast ključnega pomena za uspešno poučevanje in vodenje učencev. S pomočjo strokovnih supervizorjev in mentorskega programa boste imeli priložnost razvijati vaše vodstvene sposobnosti, izboljševati komunikacijske veščine ter prepoznavati in premagovati omejujoča prepričanja. S tem boste postali bolj samozavestni in učinkoviti učitelji, kar se bo odrazilo tudi v boljši kakovosti pouka in odnosu z učenci.Z vključitvijo v našo skupnost postanete del izjemne mreže učiteljev, ki skupaj soustvarjate prihodnost izobraževanja ter prispevate k razvoju boljše in kakovostnejše učne izkušnje za vse otroke in mlade. Naša skupnost je odprta za vse, ki verjamete v moč sodelovanja, učenja in rasti ter si želite biti del pozitivnega premika v izobraževanju. Pridružite se nam in skupaj gradimo boljše jutri za vse generacije!

Ponujamo vam dva edinstvena paketa skupnosti, med katerimi lahko izbirate.
Tukaj je primerjava obeh paketov:UČITELJSKA SKUPNOST (Osnovni)


UČITELJSKA SKUPNOST+ (Mojstrski)
najpogostejša izbira
Osebni profil


Forumi

Delitev gradiv

Ekskluzivni blogi in primeri gradiv

Mesečni klic podpore

Brezplačen dostop do vseh posnetkov webinarjev
(skupna vrednost več kot 400 €)


Brezplačena udeležba na vseh novih webinarjih
(skupna vrednost več kot 200 €)


Polna cena100 €/leto
200 €/leto
Akcijska cena velja do 30.9.202350 €/leto100 €/leto

Več o paketu
Več o paketu