Regijska srečanja

Ta srečanja so namenjena povezovanju, izmenjavi izkušenj ter izobraževanju, s ciljem izboljšanja vašega pedagoškega dela in spodbujanja napredka v skupnosti.

Regijska srečanja učiteljev so zasnovana kot platforma, kjer se boste lahko srečali s kolegi iz vašega območja, delili svojo prakso in izzive pri poučevanju ter se navdihnili z novimi idejami. Srečanja potekajo v obliki tržnice znanja, interaktivnih diskusij, hospitacij, okroglih miz, ki so osredotočene na aktualne teme in izzive v izobraževanju. 

Poleg tega regijska srečanja učiteljev omogočajo neposreden dostop do izkušenih praktikov iz vaše regije, ki so lahko vaši partnerji in podporniki pri mreženju znanja in izkušenj. Tako skupaj gradimo močno izobraževalno mrežo, ki nam bo omogočala podporo, učenje in rast.

Teme, ki jih obravnavamo na srečanjih so raznolike in obsegajo različne vidike poučevanja, vzgoje ter razvoja učencev. Posebno pozornost namenjamo uporabi elementov vidnega učenja in samoregulacije, spremljanja učenčevega napredka, aktivnega učenja, dokazov o znanju, saj verjamemo, da ti elementi bistveno prispevajo k boljšemu učnemu okolju ter izboljšanju učinka učenja.

Vabimo vas, da tudi sami organizirate regijsko srečanje učiteljev in postanete del te edinstvene izobraževalne izkušnje. Skupaj lahko soustvarimo pozitiven premik v našem izobraževalnem okolju ter se skupaj razvijamo in rastemo kot strokovnjaki.Če načrtujete organizacijo regijskega posveta in pri tem iščete zunanjo podporo, vas vabimo, da nas kontaktirate na info@begrejt.si. Sporočite nam želeni datum in lokacijo vašega dogodka ter vaše osnovne želje in pričakovanja glede organizacije. Naš inštitut vam bo z veseljem priskočil na pomoč s celovito podporo, ki vključuje pripravo ustreznih vsebin, izvedbo kvalitetnih predavanj, vodenje celotnega dogodka in strokovno svetovanje za zagotavljanje uspešne organizacije. Naš cilj je, da skupaj ustvarimo dogodek, ki bo odgovoril na vaše potrebe in presegel pričakovanja.

V kolikor ste interesent za obisk regijskega posveta, izpolnite obrazec, da vas bomo lahko obvestili o dogodku: