Zakaj si je vredno pogledati webinar?  

  • Spoznali boste 3 zelo uporabna orodja, ki učencem omogočajo pregled in ohranjanje nadzora nad učenjem, učitelju pa olajšajo poučevanje.
  • Slišali boste primere uporabe od prvega do devetega razreda, iz prve roke - od učiteljic, ki jih uporabljajo v razredu.
  • Dobili boste izhodišča za pogovor in delavnico, na temo uspešnega učenja, z namenom izboljšanja veščin uspešnega učenja.
  • Spoznali boste, kako lahko z uporabo brezna učenja vplivate na pozitivno naravnanost, motivacijo in odgovornost za učenje.
  • Ugotovili boste kako lahko dvignete raven in učinek učenja na ravni šole.

Povratne informacije udeležencev webinarja


Prve izkušnje udeležencev, ki so naučeno uporabili že prihodnji dan v razredu:

Izobraževanje mi je bilo super in takoj drugi dan sem naredila Pot učenja pri slovenščini. Mi smo jo poimenovali učna pot. To smo naredili ob koncu sklopa, pred uro preverjanja. Pri preverjanju so reševali naloge v DZ, ki smo jih nato pregledali in pokomentirali, posredovala sem jim povratne informacije in vse to so nato zapisali v svoji analizi.Kaj vsebuje tečaj?

Tečaj je razdeljen na 3 dele: Pot učenja, učne spretnosti in brezno učenja. Vsi deli so podprti s primeri iz prakse, ki jih predstavljajo Nataša LenarčičVesna Godler (učiteljici prve triade), Maja Trojner Besedić (učiteljica druge triade), Nina Poljanšek (učiteljica kemije) in Mateja Peršolja (učiteljica matematike). 

Na koncu tečaja boste našli tudi gradiva, ki jih lahko uporabite pri vašem delu v razredu ter potrdilo o udeležbi na webinarju.

Celoten posnetek traja 90 min. Lahko si ga pogledate po delih, ko imate čas.


Ocena
0 0

Za zdaj ni komentarjev.

da boste prvi pustili komentar.