Dobrodošli na webinarju!

Primeri kolegov so odlična iztočnica ali navdih za tiste, ki bi si želeli začeti s procesom formativnega spremljanja (FS) in v pouk vpeljati formativno pedagogiko. Več o tem si lahko preberete na spletni strani ali v priročniku Formativno spremljanje znanja v praksi (Mateja Peršolja). 

V posnetku webinarja so predstavljeni elementi procesa formativnega spremljanja, ki so pomembni pri izboljšanju zapisa, za tiste, ki poučujete jezik. Predstavljeni so ključni koraki, podprti s primeri, ki so potrebni, če želimo aktivirati učence v procesu učenja in nadgradnje jezika. Primeri so uporabni za tiste, ki že imate izkušnje s formativnim spremljanjem.  

Uvod v webinar je pripravila Mateja Peršolja. V nadaljevanju boste slišali primer izkušene formativke Kristine Ferel, moje kritične prijateljice v procesu razvoja. Kristina z vami deli tudi gradiva o doživljajskem spisu, ki jih lahko uporabite pri pouku.

Posnetke si lahko pogledate večkrat. Posnetek lahko zaustavite in si delček ponovno ogledate. Na webinar se lahko vrnete kadarkoli.

Na koncu boste našli priložnosti z poglobitev znanja, kritičnega prijatelja v skupnosti učiteljev ali podporo pri razvoju. Za dokaze o udeležbi je na voljo tudi program in potrdilo o udeležbi. 

V kolikor imate vprašanja ali bi si želeli seminar izpeljati v živo, nas kontaktirajte na info@begrejt.si

Ocena
0 0

Za zdaj ni komentarjev.

da boste prvi pustili komentar.