Dobrodošli na webinarju!

Primeri, ki jih predstavlja Maja Pur Tretjak, učiteljica v 3. razredu Prve OŠ Slovenj Gradec, so odlična iztočnica ali navdih za tiste, ki bi si želeli začeti s procesom formativnega spremljanja. Pomembno je, da se zavedate zakaj uvajate FS. Zato poglobite znanje s pomočjo spletne strani begrejt.si, Začetnega spletnega tečaja formativno spremljanje znanja ali priročnika Formativno spremljanje znanja v praksi

V posnetku webinarja je predstavljeno, kako Maja uvaja elemente FS pri vseh urah pouka. V predstavitvi boste našli primere za slovenščino, matematiko in okolje. Maji uspe učence učinkovito vpeljati v samoregulacijo učenja že po nekaj mesecih učenja. Kako to doseže, boste izvedeli v posnetku. V tečaju je veliko posnetkov iz razreda.

Webinar je razdeljen na tri poglavja. V prvem poglavju boste spoznali primer za matematiko, ki ga je Mateja Peršolja podkrepila s poudarki elementov FS. Drugo poglavje prikazuje odličen primer nadgradnje zapisa pri slovenščini.  V tretjem poglavju boste spoznali primer medpredmetnega povezovanja slovenščine in okolja. Zadnje poglavje je posvečeno procesu uvajanja učencev v formativno spremljanje znanja. 

Posnetke si lahko pogledate večkrat. Posnetek lahko zaustavite in si delček ponovno ogledate. Na webinar se lahko vrnete kadarkoli.

Ob koncu predstavitve  boste našli tudi gradiva, ki jih Maja deli z vami. Tam se nahajajo tudi priložnosti z poglobitev znanja, prosojnice in potrdilo o udeležbi. 

Pridružite se nam na intervizijskih skupinah, v skupnostih za mreženje znanja in izkušenj.

V kolikor imate vprašanja ali bi si želeli seminar izpeljati v živo, nas kontaktirajte na info@begrejt.si


Ocena
0 0

Za zdaj ni komentarjev.

da boste prvi pustili komentar.