Dobrodošli na webinarju!

V posnetku webinarja boste ob pomoči udeležencev in vodje webinarja ustvarili šolsko leto po vaši meri, po vaši izbiri in željah, ko boste ugotovili, kaj si želite zase.

Tako, kot boste ustvarili šolsko leto zase, boste v to ustvarjanje povabili tudi vaše učence, da ga ustvarijo zase. V formativnem spremljanju temu rečemo postavitev, izbira cilja. In v življenju potrebujemo cilj. Ko imamo cilj, lahko načrtujemo pot.

V nadaljevanju boste dobili posnetke in prosojnice za uporabo v razredu z učenci. Ob njih boste skupaj z učenci odkrivali, kakšen razred, klimo, kulturo si želite in jo soustvarili. 

Večji del webinarja je uporaben za vse učitelje in vodje. Zadnji del seminarja pa priporočam, da ga uporabijo tisti, ki z učenci že sooblikujete merila uspešnosti (kriterije) in povratno informacijo. Če je še ne, si poglejte webinar, poglobite znanje o povratni informaciji (priročnikspletna stran) ali o formativni pedagogiki in procesu.

Še posebej dragocen je del Praznovanje zmag, ko so udeleženci delili učinek seminarja po enem tednu pouka. Udeleženci so povedali:

  • To so bile zame najboljše ure, kar sem jih doživela!
  • To so pogovori, ki se jih rada udeležujem. Po njih ne grem utrujena ampak polna elana za naprej.
  • Že na naslednji uri se je poznalo vse, o čemer smo preteklo uro razpravljali.Ure so zelo gladko stekle. Učenci so bili bolj sproščeni. 
  • Mirne duše lahko rečem, da je bil to najboljši teden od kar poučujem.

Posnetke si lahko pogledate večkrat. Posnetek lahko zaustavite in si delček ponovno ogledate. Na webinar se lahko vrnete kadarkoli.
Na koncu boste našli priložnosti z poglobitev znanja, program in potrdilo o udeležbi.

V kolikor imate vprašanja ali bi si želeli seminar izpeljati v živo, nas kontaktirajte na info@begrejt.si

Ocena
0 0

Za zdaj ni komentarjev.

da boste prvi pustili komentar.