Regijska srečanja

Ta srečanja so namenjena povezovanju, izmenjavi izkušenj ter izobraževanju, s ciljem izboljšanja vašega pedagoškega dela in spodbujanja napredka v skupnosti.

Regijska srečanja učiteljev so zasnovana kot platforma, kjer se boste lahko srečali s kolegi iz vašega območja, delili svojo prakso in izzive pri poučevanju ter se navdihnili z novimi idejami. Srečanja potekajo v obliki tržnice znanja, interaktivnih diskusij, hospitacij, okroglih miz, ki so osredotočene na aktualne teme in izzive v izobraževanju. 

Poleg tega regijska srečanja učiteljev omogočajo neposreden dostop do izkušenih praktikov iz vaše regije, ki so lahko vaši partnerji in podporniki pri mreženju znanja in izkušenj. Tako skupaj gradimo močno izobraževalno mrežo, ki nam bo omogočala podporo, učenje in rast.

Teme, ki jih obravnavamo na srečanjih so raznolike in obsegajo različne vidike poučevanja, vzgoje ter razvoja učencev. Posebno pozornost namenjamo uporabi elementov vidnega učenja in samoregulacije, spremljanja učenčevega napredka, aktivnega učenja, dokazov o znanju, saj verjamemo, da ti elementi bistveno prispevajo k boljšemu učnemu okolju ter izboljšanju učinka učenja.

Vabimo vas, da tudi sami organizirate regijsko srečanjem učiteljev in postanete del te edinstvene izobraževalne izkušnje. Skupaj lahko soustvarimo pozitiven premik v našem izobraževalnem okolju ter se skupaj razvijamo in rastemo kot strokovnjaki.

 V kolikor bi želeli organizirati regijski posvet in bi pri tem potrebovali naše sodelovanje in podporo, nas kontaktirajte na info@begrejt.si. Sporočite nam, kdaj in kje bi želeli pripraviti regijski posvet ter okvirno idejo glede organizacije. Z veseljem vas bomo podprli!


V kolikor ste interesent za obisk regijskega posveta, izpolnite obrazec, da vas bomo lahko obvestili o dogodku.

E-poštne naslove ločite z vejico.